Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2010 14:59 - КАК ДА ПОДОБРИМ ХРАНЕНЕТО В ОФИСА
Автор: viveta Категория: Бизнес   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
1



 Ако прекарвате почти целия си ден на работа, то със сигурност сте запознати с проблемите, свързани с храненето. Пред такива се изправят почти всички работници в офисите.

Не винаги имате време да изтичате до най-близкия ресторант. А харесва ли ви да се храните със суха и студена храна? Или, помислете, колко е вредно за талията ви вечер, когато се приберете и узурпирате хладилника. Хайде заедно да потърсим изход от проблемите с храненето в офиса.

 

1. Преди да отидете на работа, не пропускайте да закусите вкъщи. Без сутрешната храна, ще огладнеете много бързо на работното място. Няма да дочакате и обяда и ще започнете да се тъпчете с разни бисквити или шоколадчета.

2. Задължително на работното място трябва да имате под ръка плод. Първо, плодовете съдържат много полезни вещества, така че не трябва да се дават пари за допълнителни витамини и добавки. На второ място, те са ниско калорични и можете да ги ядете в големи количества. Трето - не предизвика негативни реакции сред колегите ви, като както би направил примерно мирисът на някои супи. Четвърто - плодовете са евтини и ги има достъпни през цялата година. Винаги купувайте различни плодове и ги редувайте - ябълки, круши, ягоди, киви,портокали...

3. Направете си чай или пийте минерална вода. Те ще убият глада ви. А и когато ги пиете в малки глътки, ще ви помогнат да се съсредоточите върху работата си.

4. Някои от колегите ви вероятно имат навика са убиват обедната си почивка като се хранят върху бюрата си. Много грешно! Излезте навън, разходете се, срещнете се с колегите от съседните офиси, обадете се на приятел за по кафе, отскочете до магазина за плодове.

5. Защо не си подготвите обяда още сутринта у дома? Ето ви пример: салата, варени картофки или яйца, няколко резена шунка.

6. Докато сте на работа спрете да се храните със сладкиши, бонбони, хлебни и сладкарски изделия. Те не само отрицателно влияят върху фигурата ви, но и увеличават апетита.

7. Купувайте си млечни продукти. Кисело мляко, извара, плодови млекца и други вкусни и питателни храни от този сорт.

8. А ако изброените по горе варианти не ви допадат или са и непосилни,има и друг вариант- Обадете ни се.



Тагове:   как,   офиса,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: viveta
Категория: Бизнес
Прочетен: 351447
Постинги: 63
Коментари: 135
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930